Еко къща Землянка

Еко къща „Землянка“ е изградена изцяло от естествени материали като дърво, глина и камък. Еко къщата има естетическа стойност със запомнящия се екстериор и максималния интериорен комфорт. Тя е перфектното място за бягство сред природата на магичния Лещен.

Къщата е подходяща за двама възрастни или семейство с малки деца. „Землняка“ разполага със спалня с кръгъл матрак и легло персон и половина. Прозорците на еко къщата са неотваряеми с цел да пропускат повече светлина, понеже липсва рамката на крилото.

Кухненския бокс е оборудван с микровълнова фурна, тостер за хляб, сандвич тостер, електрическа кана за вода,преносим електрически котлон, скара на дървени въглища, електрическа скара, кафе машина, прибори и съдове, чаши,  хладилник и маса за хранене.

А за пълния Ви релакс в еко къща „Землянка“ ще откриете камина, намираща се в центъра на постройката, както  и хидромасажка вана, от която се открива неописуемо красива гледка към планината. През летния сезон гостите могат да ползват безплатно и външен басейн.

Добре е да знаете:

  • В цената е включено определено количество дърва за нощувките. При заявяване на допълнително количество дърва се доплаща 20лв на ден.
  • ако ще ползвате барбекюто е добре да носите дървени въглища
  • телевизията в къщичката е Булсатком
  • има 4 места за хранене в село Лещен, всички на пешеходно разстояние 10 минути от къщичката
  • в къщичката има Интернет
  • няма обособен паркинг, паркира се на улицата
  • допускаме домашни любимци в къщичката

**********************************************

Следващи свободни дати

03 декември е свободна еко къща землянка

12 и 13 декември е свободна еко къща дървена

17 декември е свободна еко къща дървена

20 декември е свободна еко къща землянка

2024г.

04 януари е свободна еко къща землянка

07 януари е свободна еко къща дървена

10 януари е свободна еко къща землянка

14,15,16,17 и 19 07 януари е свободна еко къща дървена

16 и 17 07 януари е свободна еко къща землянка

22,23,24,25,26,27,28 и 2907 януари е свободна еко къща дървена

28,29,30 и 31 07 януари е свободна еко къща землянка

 

**********************************************

 Цена  на вечер за двама настанени в еко къща:

Делнични дни от неделя до четвъртък – 175лв. на вечер за двама

Уикенд пакет от две нощувки Петък и Събота  – 195 лв. на вечер за двама

Посочените цени са до края на месец Юни

Цена от Юли месец 195 лв.на вечер за двама

Доплащане за трети възрастен 30 лв на ден.

Цените не са валидни по време на официални празници!
В цената е включена нощувка за двама в самостоятелна еко къща с кухненски бокс, камина, хидромасажна вана, Wi-Fi и Булсатком телевизия.

*Уикенд минимален престой от 2 нощувки.

* Настаняване след 15:00 часа

* Напускане до 11:00 часа

* След направена резервация  следва да бъде платен депозит 50% от общата сума до три работни дни от дата на резервацията на посочената банкова сметка.

Банкови данни:

„МИСС“ ООД

Банкова сметка: IBAN:BG19FINV91501016911603

BIC: FINVBGSF

Банка: Първа Инвестиционна Банка

Основание: плащане и  дата на настаняване

*Плащането може да се извърши на каса на Първа Инвестиционна Банка,онлайн банкиране, както и чрез Easy Pay.

*Доплащане в брой или с карта в деня на настаняването на останалата сума.

При невнасяне на депозит до три работни дни, фирмата има право да анулира резервацията.

* Фирмата си запазва правото да променя обявените цени и условия при наемане на къщата  без да ги публикува  в официалната страница.

*При настаняване в къщите за гости се изисква възстановяем депозит в размер на  150.00лв за еко къщите, предоставен в брой от клиента (представител на групата, извършил резервацията). Този депозит гарантира покриването на евентуални щети, ( вкл. силно замърсени помещения, счупени прибори и техника, следи от пушене по стаите ) при ползването на механите, кухните, двора, в следствие неспазване на условията и правилата в къщите за гости.

*Депозитът се възстановява на клиента в деня на напускане. В случай на нанесени щети по време на престоя, депозитът се възстановява частично или към него се добавя и сумата за нанесените щети, когато стойността им е по-голяма от депозита.

*Всички допълнителни услуги, като наемане на допълнителен персонал, кетъринг, допълнителни такси за стоки и услуги, се заплащат допълнително от клиента.

* Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда на собствеността на къщите за гости, тяхното обзавеждане, както и дворното пространство, причинени по време на наемане и престоя, са за сметка на гостуващите. Стойността на обезпечението зависи от нанесената вреда и се заплаща в брой на собственика или управителя, задължително преди напускане на къщите.

Анулиране

Анулиране на направена от Вас резервация, можете да направите по един от следните начини:

*чрез e-mail: info@vpmvillas.com ;

*на телефон + 359 883 999 455 /от 10 до 18 часа/.

*При анулиране на потвърдена резервация 10 (десет) работни дни или повече дни преди датата на настаняване, клиентът не дължи неустойка.

*При анулиране на потвърдена резервация в срок по-кратък от 10 (десет) работни дни преди датата на настаняване или в случай на неявяване в деня на настаняването, депозитът не се възстановява.

*При анулиране на потвърдена резервация по пакетно предложение ( настаняване за три или повече нощувки)в срок по – кратък от 15 (петнадесет) дни преди настаняването или в случай на неявяване в деня на настаняването, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена.

Translate »