Дървената Еко Къща

„Дървената еко къщичка“ в Лещен ще Ви омая с нестандартния си дизайн.

Къщичката е направена изцяло от дърво, глина и камък. Еко къщата има естетическа стойност със запомнящия се екстериор и максималния интериорен комфорт. Тя е перфектното място за бягство сред природата на магичния Лещен.

„Дървената еко къщичка“ представлява едно голямо помещение, което е разположена на две нива. На първото ниво се намира диван с мека мебел, камина и кухненски бокс, а на второ ще откриете баня с хидромасажна вана, спалня и гардероб. Прозорците на еко къщата са неотваряеми с цел да пропускат повече светлина, понеже липсва рамката на крилото. Къщата е подходяща за двама възрастни или семейство с деца. Като децата могат да се настанят на дивана.

Кухненския бокс е оборудван с микровълнова фурна, тостер за хляб, сандвич тостер, електрическа кана за вода,преносим електрически котлон, скара на дървени въглища, електрическа скара, кафе машина, прибори и съдове, чаши,  хладилник и маса за хранене.

Това е прекрасно място за хора, търсещи спокойствие и релакс сред красотата на природата. През летния сезон гостите могат да ползват безплатно и външен басейн.

Добре е да знаете:

  • В цената е включено определено количество дърва за нощувките. При заявяване на допълнително количество дърва се доплаща 20лв на ден.
  • Ако ще ползвате барбекюто е добре да носите дървени въглища
  • телевизията в къщичката е Булсатком
  • има 4 места за хранене в село Лещен, всички на пешеходно разстояние 10 минути от къщичката
  • в къщичката има Интернет
  • допускаме домашни любимци в къщичката без доплащане
  • няма обособен паркинг, паркира се на улицата

**********************************************

Следващи свободни дати

16,17 и 18 Май е свободна еко къща землянка

18 Май е свободна еко къща дървена

22 Май е свободна еко къща землянка

23 Май е свободна еко къща дървена

25 Май е свободна еко къща землянка

26, 27 и 28 Май е свободна еко къща дървена

30 и 31 Май е свободна еко къща дървена

31 Май  и 01 Юни е свободна еко къща землянка

04,05,06,07 и 08 Юни Юни е свободна еко къща дървена

04 и 05 Юни е свободна еко къща дървена

12,13,14 и 15 Юни са свободни еко къщи дървена и землянка

16,17,18,19,20,21 и 22 Юни е свободна еко къща дървена

25,26,27,28 и 29 Юни е свободна еко къща дървена

29,30 Юни и 01 Юли е свободна еко къща землянка

**********************************************

 Цена  на вечер за двама настанени в еко къща:

Делнични дни от неделя до четвъртък – 175лв. на вечер за двама

Уикенд пакет от две нощувки Петък и Събота  – 195 лв. на вечер за двама

Доплащане за трети възрастен 30 лв на ден.

Цените не са валидни по време на официални празници!
В цената е включена нощувка за двама в самостоятелна еко къща с кухненски бокс, камина, хидромасажна вана, Wi-Fi и Булсатком телевизия.

*Уикенд минимален престой от 2 нощувки.

* Настаняване след 15:00 часа

* Напускане до 11:00 часа

* След направена резервация  следва да бъде платен депозит 50% от общата сума до три работни дни от дата на резервацията на посочената банкова сметка.

Банкови данни:

„МИСС“ ООД

Банкова сметка: IBAN:BG19FINV91501016911603

BIC: FINVBGSF

Банка: Първа Инвестиционна Банка

Основание: плащане и  дата на настаняване

*Плащането може да се извърши на каса на Първа Инвестиционна Банка,онлайн банкиране, както и чрез Easy Pay.

*Доплащане в брой или с карта в деня на настаняването на останалата сума.

При невнасяне на депозит до три работни дни, фирмата има право да анулира резервацията.

* Фирмата си запазва правото да променя обявените цени и условия при наемане на къщата  без да ги публикува  в официалната страница.

*При настаняване в къщите за гости се изисква възстановяем депозит в размер на  150.00лв за еко къщите, предоставен в брой от клиента (представител на групата, извършил резервацията). Този депозит гарантира покриването на евентуални щети, ( вкл. силно замърсени помещения, счупени прибори и техника, следи от пушене по стаите ) при ползването на механите, кухните, двора, в следствие неспазване на условията и правилата в къщите за гости.

*Депозитът се възстановява на клиента в деня на напускане. В случай на нанесени щети по време на престоя, депозитът се възстановява частично или към него се добавя и сумата за нанесените щети, когато стойността им е по-голяма от депозита.

*Всички допълнителни услуги, като наемане на допълнителен персонал, кетъринг, допълнителни такси за стоки и услуги, се заплащат допълнително от клиента.

* Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда на собствеността на къщите за гости, тяхното обзавеждане, както и дворното пространство, причинени по време на наемане и престоя, са за сметка на гостуващите. Стойността на обезпечението зависи от нанесената вреда и се заплаща в брой на собственика или управителя, задължително преди напускане на къщите.

Анулиране

Анулиране на направена от Вас резервация, можете да направите по един от следните начини:

*чрез e-mail: info@vpmvillas.com ;

*на телефон + 359 883 999 455 /от 10 до 18 часа/.

*При анулиране на потвърдена резервация 10 (десет) работни дни или повече дни преди датата на настаняване, клиентът не дължи неустойка.

*При анулиране на потвърдена резервация в срок по-кратък от 10 (десет) работни дни преди датата на настаняване или в случай на неявяване в деня на настаняването, депозитът не се възстановява.

*При анулиране на потвърдена резервация по пакетно предложение ( настаняване за три или повече нощувки)в срок по – кратък от 15 (петнадесет) дни преди настаняването или в случай на неявяване в деня на настаняването, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена.

 

Translate »